Päivitetty: 14.02.2018

steiner_lukiomainos.jpg

Tervetuloa lukioon, jossa saat enemmän

Vantaan seudun steinerkoulu on mukana valtakunnallisessa yhteishaussa. Löydät meidät opintopolku.fi-palvelusta hakusanoilla Vantaan steiner,  Vantaa steinerlukio tai Vantaa erityistehtävä. Oppilaat valitaan haastatteluiden ja painotetun keskiarvon perusteella.

Lisätietoja lukiosta ja yhteishausta saat Outi Rousulta 0405558170 outimaria.rousu@vantaansteinerkoulu.fi

Tule tutustumaan

Lukio-opinnot meillä sopivat erityisesti sinulle, joka olet kätevä, taitava tai taiteellinen. Otamme huomioon neljän taide- ja taitoaineen numerot yhteishaussa!

Mikä steinerkoulussa on sitten niin erilaista?

Ainakin nämä:

• saat oman kotiluokan ja tutun kaveriporukan

• sinulla on opettajia, jotka huomaavat ja välittävät, miten sinulla menee

• pääset matkustamaan 12. luokalla kulttuurihistorian leirille ulkomaille

• saat pänttäämisen lomassa toimia leireillä ja tosielämässä työharjoittelussa

• voit valita päättötyön aiheen kaikista mahdollisista kiinnostavista asioista maailmassa.

• voit lukea yhtaikaa kolmea pitkää kieltä, matematiikkaa ja reaaliaineiden syventäviä kursseja

• sinulla on mahdollisuus tehdä paljon taidetta

• voit osallistua pienissä opetusryhmissä ranskan, espanjan, venäjän tai saksan opetukseen

Katso koulun esittely tästä