Koululla uudet Internet-sivut

24.07.2011

Koulun uudet www-sivut julki kesällä.

Uudistetuilta nettisívuilta löydät niin ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat, kuin taustaa koulutyöstä ja koulun toimijoista.

Nettisivujen tapahtumakalenteriin on nyt helppo lähettää tietoja:
 - klikkaa kalenterinäkymää etusivun oik. alareunassa >> avautuvassa näkymässä klikkaa kohtaa "jätä tapahtumailmoitus"  >> täytä ja lähetä lomake tapahtumatiedoin täytettynä. Sivujen toimitus tarkistaa ja hyväksyy tiedot ennen niiden julkaisemista.

Voit lähettää sivuille myös muuta materiaalia os. info@vantaansteinerkoulu.fi. Koulu pidättää itsellään oikeuden päättää materiaalin julkaisemisesta.

Sivuilta löytyvät nyt myös mm. luokkakohtaiset opintojen yleisesittelyt. Jatkossa luokilla on mahdollisuus luoda omat sivunsa Extranet-sivustolle, jonka kehittelytyö on käynnissä.