Tutustu ja ihastu Steinerkouluun!

25.01.2012

Tule  Avointen ovien päivänä la 28.1.2012 tutustumaan Vantaan Steinerkoulun opetusmuotoihin, oppilastöihin,  tiloihin ja muuhun koulun toimintaan. Ovet ovat avoinna klo 10.00-13.00.

Steinerkoulussa tietoja ja taitoja hankitaan aktiivisesti itse tekemällä, tutkimalla ja arvioimalla. Steinerkoulu kasvattaa kokonaisia ihmisiä elämää, ei vai kilpailua tai suorittamista varten. Siksi se on ajankohtaisempi kuin koskaan.

Päivän ohjelmassa mm:

- Perusopetuksen luokat 1-9 ja lukio: oppitunteja, oppilastöitä ja opetuksen esittelyä

- koulurakennusten ainutlaatuinen arkkitehtuuri, luokkatilojen käyttö, penkkipedagogiikka, sijainti luonnon keskellä: tutustu, miten tilat ja toimintaympäristö voivat edistää oppimista ja koulussa viihtymistä

- klo 11.30 alustus ja keskustelua teemalla Vaihtoehto bulimiaoppimiselle! Alustaa steinerkasvatusliiton pj., opettaja Jarno Paalasmaa.

Tule kuuntelemaan ja katsomaan, millaisen oppimisen ja kasvun ympäristön Steinerkoulu tarjoaa.Vapaa pääsy, tervetuloa!