Päivitetty: 06.03.2015

Koulun toiminnasta vastaa vanhempien muodostama yhdistys, Vantaan seudun steinerkoulun kouluyhdistys ry. Saamme opetuksen järjestämiseen oppilaskohtaista valtionapua. Vanhempien varainhankinnalla, talkoilla ja tukimaksuilla on myös suuri merkitys kouluyhteisölle. Kouluyhdistyksellä on lainaa sekä vuokra- ja kiinteistönhoitokuluja omistamistaan kiinteistöistä. Koulun viidestä rakennuksesta neljä on rakennettu kokonaan vanhempien tuella ja talkootyöllä. Viidenteen rakennukseen kouluyhdistys sai n. 30 % avustusta valtiolta. Koulun sijaintikunta ei tue koulua taloudellisesti, pienten koululaisten uimakoulua lukuunottamatta.

Kiinteistötukimaksua maksetaan kerran kuukaudessa.  Vapaaehtoinen tukimaksu on porrastettu. Perusopetuksessa luokilla 1.–9. maksu on vuonna 2015 95 euroa/lapsi/kuukausi. Kahdesta saman perheen lapsesta summa on yhteensä 135 €/kk ja useammasta lapsesta yhteensä 142 euroa/kk. Mikäli perhe katsoo, ettei voi maksaa koulun kiinteistötukimaksua, se voi kääntyä koulun toimiston puoleen.  Taloudellinen syy ei ole este hakeutua tai jatkaa oppilaana tai opiskelijana. Maksamattomuus ei vaikuta opintoihin millään tavalla.  Lukion materiaali- ja kiinteistötukimaksu on 130 euroa 4 kertaa vuodessa.

Muu maksu on  kouluyhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2014-2015 40 euroa/perhe.

Steinerkoulussa on vapaaehtoisia tukimaksuja