Päivitetty: 14.01.2018

Eduskuntavaalien yhteydessä  oppilaskunta järjesti nuorisovaalit koulussamme  7.-11.luokkien oppilaille. Nuorisovaaleja edelsi vaalipaneeli, jossa Uudenmaan vaalipiirin ehdokkaat vastasivat oppilaiden kysymyksiin ja väittelivät keskenään. Nuorisovaalin tulos oli koulussamme hyvin erilainen kuin nykyeduskunnan kokoonpano.

Tammikuussa 2012 oppilaskunta järjesti presidentinvaalien "varjovaalit". Ensimmäisen kierroksen tulos koulussamme poikkesi sekä varsinaisten että nuorisovaalien tuloksesta. Ensimmäisellä kierroksella eniten ääniä koulussamme sai varsinaisten vaalien kakkonen, joka ei valtakunnallisesti nuorisovaaleissa päässyt toiselle kierrokselle, joten toisella kierroksella suuri osa oppilaistamme ei päässyt äänestämään suosikkiaan. Lue oppilaskunnan varapuheenjohtaja Pietu Koivusen juttu varjovaaleista  Satakieli-lehdestä numero 1/2012!

Presidentinvaalien 2018 varjovaalit järjestettiin viikolla 2