Päivitetty: 19.09.2011

Yhtenäiskoulu

Vantaan seudun steinerkoulu on on 12-vuotinen yhtenäiskoulu, johon kuuluu myös ylioppilaskirjoituksiin valmistava 13. luokka. Yhdeksännellä luokalla luokanopettaja vaihtuu luokanohjaajaan, joka yhdessä aineenopettajien kanssa seuraa oppilaiden etenemistä koulun loppuun saakka. Opetussuunnitelman eri oppiaineista rakentuu kasvatuksellinen kokonaisuus, joka antaa monipuolisen yleissivistyksen.

kukkakuja1.jpg

Koulun ekaluokkalaiset kulkevat ihka ensimmäisenä koulupäivänään luokkaansa kukkakujan läpi, kukin oman 6. luokkalaisen kumminsa ohjaamina.

Koulutyössä tavoitteena on hyvä, kantava rytmi, kiireettömyys ja todellisessa ajassa eläminen. Vuodenajat ja vuodenkulun tärkeät juhlat huomioidaan opetuksessa monipuolisesti.