Muuta kansainvälistä toimintaa

Vuosituhannen vaihteessa koululla oli kolmivuotinen Comenius-projekti saksalaisen Flensburgin steinerkoulun ja erään puolalaisen yksityiskoulun kanssa. Lukiolaisemme ovat osallistuneet useita kertoja myös Sveitsissä järjestettyyn Connect-seminaariin, jossa eri  maiden steinerkoulujen 12. luokkalaiset ovat voineet tutustua toisiinsa ja pohtia yhdessä mm. tulevaisuuteen liittyviä teemoja. Näihin joka toinen vuosi järjestettyihin tapaamisiin on osallistunut aina satoja nuoria eri puolilta maailmaa.

Syksyllä 2011 ryhmä koulumme lukiolaisia fysiikan opettajan johdolla osallistui Cernissa pidettyyn tiedeleiriin,
Yksi koulumme lukiolaisista oli opetushallituksen Science verkosto -hankkeen luonnontieteiden opintomatkalla Münchenissä joulukuussa 2011.
Joukko koulumme 12.luokkalaisia oli mukana pääkaupunkiseudun steinerkoulujen Mylly-taideprojektissa, jossa esitettiin suomalaisesta runoutta ja musiikkia, kansantanssin, eurytmian, laulun, draaman ja soiton keinoin steinerkoulujen kansainvälisille opettajapäiville Sveitsissä 10.4.2012. Esitysmatkasta voi lukea ruotsinkielistä blogia tai suomenkielisen uutisen.

Sveitsissä Connect-tapahtumassa
Sveitsissä, steinerkoulun 12.luokkalaisten tapaamisessa