Opinto-ohjaus Vantaan seudun steinerkoulun lukiossa

Opinto-ohjaaja

Lukion opinto-ohjauksesta vastaa opinto-ohjaaja Lotta Laitinen. Opinto-ohjaaja tukee, auttaa ja rohkaisee opiskelijaa lukio-opintojen ja tulevaisuuden suunnitelmien tekemisessä. Ohjauksen keskiössä on opiskelijan oman opinto- ja urapolun löytäminen. Opinto-ohjaaja on tavattavissa sovitusti. Tapaamisesta voi sopia Wilma -viestillä tai sähköpostilla.

Ryhmänohjaaja

Lukioluokan ryhmänohjaajat toimivat opiskelijoiden lähiohjaajina. He seuraavat opiskelijoiden opintojen kertymistä, suorituksia sekä poissaoloja. Ryhmänohjauksessa järjestetään luokan yhteisiä ohjaustuokioita. Opiskelijat voivat kääntyä ryhmänohjaajien puoleen kaikissa opiskeluun ja lukion käytänteisiin liittyvissä asioissa. Ryhmänohjaajan tavoittaa Wilma -viestillä.

Tulevaisuus- niminen valokuva Bianca Gauffinin. Lisää Biancan kuvia löytyy kuvagalleriasta nimellä vanhojen loistetta.

Koulumme entinen oppilas valittiin Helsingin yliopiston kuukauden humanistiksi syksyllä 2011.

Nuorisoeurytmiaprojektista What moves you? on tehty filmi, jota esitettiin Saksan ja Sveitsin elokuvateattereissä syksyllä 2013.

Muuta tietoa ohjauksesta