Kerhot

Koulun yhteydessä toimii useita harrastuskerhoja; tekemisen iloa ja yhteistä puuhaa riittää viikon jokaiselle päivälle. Viikottaisten kerhojen lisäksi järjestetään uusia ns. teemapäiviä, joissa voit tutustua erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin. Seuraa myös ilmoittelua netin tapahtumakalenterissa. Syyslukukauden 2018 kerhoja:

Alla kerhotoimintaa lukuvuonna 2019-2020

Vantaan seudun steinerkoulu

Kerhotoiminta syksyllä 2019

Viikottaiset kerhot:

MAANANTAINA:

MA klo 8.00-8.45 Venäjänkielenkerho:
B-rakennuksessa, ohjaajana Maija Burton

TIISTAINA:

Ukulele/Bändikerho 30.10. alkaen klo 13.55-14.40
C-rakennus, musiikkiluokka
Kerhoa pitää Ville Leppänen BBG-musiikkiopistosta
voi ilmoittautua Musiikinopettaja Outi Järvelälle,
outi.jarvela(at)vantaansteinerkoulu.fi,
puh: 044-0303219.

Koulun oppilaille maksuton

KESKIVIIKKONA: klo 14-14.45 lautapelikerho

2.-4. luokkalaisille E-talon alakerrassa, ohjaajana Paula Nieminen

klo 15-17.15 näytelmäkerho

E-rakennuksessa, ohjaajana Tuija Kauhaniemi, tuijanruno(at)kolumbus.fi, puh:050-460 1280

PERJANTAINA:

klo 14.-14.45 Matikka + kerho;
ohjaajana Teija Sideri, puh:09-8386 4810 teija.sideri(at)vantaansteinerkoulu.fi

Kaikkiin kerhoihin voi ilmoittautua suoraan kerhon ohjaajalle tai vain ilmestymällä paikalle (ajoissa). Lisätietoja ja ilmoittautumisasioita voi myös kysellä Kulttuuri- ja harrastustoiminnan suunnitteluryhmästä:
Outi Järvelä outijarvela@vantaansteinerkoulu.fi

Koulumme kerhotoimintaa koordinoi Kulttuuri- ja harrastustoiminnan suunnitteluryhmä Ku-ha.

Kuva: Muusikko Sirkka Kososen vetämän kannelkerhon konsertista

Kerhoja vuosien varrelta; kannelkerho, retkeilykerho, sanataidekerho, puutyökerho, kitarakerho, näytelmäkerho, luontokerho, kuoro, sirkuskerho, orkesteri, tulitaideteemapäiviä, silkkiompeluteemapäiviä, sarjakuvateemapäiviä, tanssiteemapäiviä.