Viimeiset menneet Tapahtumat

Joulun taikaa 2021 markkinat la 27.11.

LAUANTAINA 27. MARRASKUUTA 2021 KLO 14.00 – 18.00 Joulun taikaa 2021 Satakielentie 5, 01450 Vallinoja, Vantaa Vantaan seudun Steinerkoululla järjestetään kaikille avoin Joulun taikaa -tapahtuma. Ohjelmassa luvassa mm: • Joulupukki • Alpakoita • Poniratsastusta • Joululauluja • Tulishow • Kahvio • Nukketeatteria • Arpajaiset • Käsitöitä, leivonnaisia, joulukukkia ym. Markkinoille on vapaa pääsy. Ohjelmassa on sekä maksutonta että maksullista ohjelmaa ja työpajoja.

Infoilta kiinnostuneille Vanhemmille

Vantaan seudun steinerkoulu

Lämpimästi tervetuloa syksyllä 2022 aloittavien ekaluokkalaisten vanhemmat ja myös te, jotka ette vielä ole tehneet lopullista päätöstä lapsenne koulupaikasta tai olette muuten kiinnostuneet koulustamme. 25.11.2021 klo 18 aiheena steinerpedagogiikka ja vanhemmuus. Alustajana rehtori Jarno Paalasmaa E-rakennus Satakielentie 5, käynti Rajakulmantien kautta, jossa parkkipaikka.