Tervetuloa lukioon, jossa saat enemmän

Vantaan seudun steinerkoulu on mukana valtakunnallisessa yhteishaussa. Löydät meidät opintopolku.fi-palvelusta hakusanoilla Vantaan steiner,  Vantaa steinerlukio tai Vantaa erityistehtävä.

Klikkaa tekstiä Helsingin Rudolf Steiner -koulu, Vantaan seudun steinerkoulun lukio, Steinerlukio, 75 kurssia ja valitse Täytä hakulomake.

Voit myös klikata Opintopolku-kuvaketta oikeassa marginaalissa.

Oppilaat valitaan haastatteluiden ja painotetun keskiarvon perusteella.

Lisätietoja lukiosta ja yhteishausta saat Outi Rousulta 0405558170 outimaria.rousu@vantaansteinerkoulu.fi

Tule tutustumaan

Lukio-opinnot meillä sopivat erityisesti sinulle, joka olet kätevä, taitava tai taiteellinen. Otamme huomioon neljän taide- ja taitoaineen numerot yhteishaussa!

Katso koulun esittely tästä

Lue koulun Satakieli- lehden lukionumero

Lukion opinto-opas

Mikä steinerkoulussa on sitten niin erilaista?

Ainakin nämä:

• saat oman kotiluokan ja tutun kaveriporukan
  • sinulla on opettajia, jotka huomaavat ja välittävät, miten sinulla menee
  • pääset matkustamaan 12. luokalla kulttuurihistorian leirille ulkomaille
  • saat pänttäämisen lomassa toimia leireillä ja tosielämässä työharjoittelussa
  • voit valita päättötyön aiheen kaikista mahdollisista kiinnostavista asioista maailmassa.
  • voit lukea yhtaikaa kolmea pitkää kieltä, matematiikkaa ja reaaliaineiden syventäviä kursseja
  • sinulla on mahdollisuus tehdä paljon taidetta
  • voit osallistua pienissä opetusryhmissä ranskan tai saksan opetukseen, etäopetuksessa myös espanjaa ja venäjää tarjolla