Lähiopetukseen paluu

Torstaista 14.5. alkaen toivotamme 1 – 9 luokkien lapset ja nuoret lämpimästi tervetulleeksi takaisin kouluun! Meillä täällä koululla on jo kova ikävä oppilaita.

Teemme parhaamme näissä olosuhteissa. Kuten opetusministerimme totesi, on jokainen päivä koulussa tärkeä. Koulun oikeutus fyysisenä paikkana perustuu ennen kaikkea sosiaalisiin syihin. Ihmisestä ei kasva kokonaista ihmistä ilman taidetta ja inhimilllistä kasvokkain tapahtuvaa vuorovaikutusta.

Hyvällä suunnittelulla turvavälit huomioiden, ruokailut ja välitunnit porrastaen, räätälöidyillä lukujärjestyksillä, lähiympäristöä ja koulun kaikkia tiloja hyödyntäen, tehostetulla siivouksella ja käsihygieniaa korostaen saamme päätökseen poikkeuksellisen koronakevään.

Vapautusta koulutyöstä anotaan normaalin poissaolo käytännön mukaisesti wilman kautta.

Etäopetuksen päättyminen

Sekä vanhemmat, oppilaat että opettajat ovat olleet poikkeuksellisen vaativassa tilanteessa, kun koko lähiopetus käännettiin lyhyellä varoitusajalla digitaalisiin oppimisympäristöihin.  Tämä on vaatinut paljon venymistä ja voimavaroja niin kotona kuin koulussa. Kiitokset jo tässä vaiheessa kaikille. Olemme keräämässä palautetta tämän kevään etäopetusajasta jatkokehittämistä varten. Jos haluat antaa palautetta, lähetä se sähköpostiosoitteesi johon haluat tilata kyselylomakkeen, osoitteeseen toimisto@vantaansteinerkoulu.fi   Kyselyyn vastataan anonyymisti ja se vie vain muutaman minuutin. Kiitos yhteistyöstä!